- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Nariškin: Rusija će ponovo odbraniti pravo na slobodan i suveren razvoj

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoDirektor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin govori na Konferenciji o međunarodnoj bezbednosti u Moskvi
Direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin govori na Konferenciji o međunarodnoj bezbednosti u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Pratite nas
Rusija će ponovo odbraniti pravo na slobodan i suveren razvoj, poudano će zaštititi i osigurati svoje granice, izjavio je direktor Spoljne obaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin nakon odluke o delimičnoj mobilizaciji u zemlji.
„U svim vremenima naš narod je dobrovoljno ustajao u zaštitu otadžbine, pobeđivao i najstrašnije neprijatelje. Uvereni smo da će danas, na još jednoj prekretnici u istoriji, ponovo odbraniti svoje pravo na slobodan i suveren razvoj i da će pouzdano zaštititi i osigurati svoje granice“, rekao je Nariškin.
Podsetimo, ruski predsednik Vladimir Putin poručio je ranije danas u obraćanju građanima da će Rusija podržati odluke o održavanju referenduma u DNR, LNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti i saopštio da je potpisao ukaz o delimičnoj mobilizaciji u zemlji, istakavši da je odluka sasvim adekvatna imajući u vidu postojeće pretnje.
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Podkast
Ljubinka Milinčić: Putin se ne šali – ako je rekao, tako će i biti
Vladimir Putin se obraća narodu - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
RUSIJA
Putin upozorio: Imamo bolje oružje od NATO-a i spremni smo da ga upotrebimo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala