Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Lajčak: Sa Vučićem o daljim koracima ka normalizaciji odnosa

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICPredsednik Srbije Alekandar Vučić i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak
Predsednik Srbije Alekandar Vučić i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Pratite nas
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, objavio je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, na marginama Generalne skupštine UN, razgovarao o daljim koracima ka normalizaciji odnosa sa tzv. Kosovom.
Lajčak je istakao da je sa Vučićem razgovarao u Njujorku, nakon sastanka premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem u Prištini prošle nedelje.
„Na marginama Generalne skupštine UN razgovarali smo o putu ka napretku u normalizaciji odnosa Kosovom“, naveo je Lajčak u utorak uveče na Tviteru.
Vučić je prethodno objavio na Instagram nalogu* „buducnostsrbijeav“ da se sastao sa Lajčakom na marginama otvaranja Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, prenosi Tanjug.
*(Aktivnosti „Meta“ - društvene mreže Fejsbuk i Instagram zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i austrijski kancelar Karl Nehamer - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
SRBIJA
O čemu su razgovarali Vučić i Nehamer
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala