Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Nedović otkrio detalje: „Izludeo bih da sam samo sedeo u hotelu“

© Foto : FIBANemanja Nedović
Nemanja Nedović - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Pratite nas
Nemanja Nedović priključio se novim saigračima u Crvenoj zvezdi nakon neuspešnog nastupa na Evrobasketu.
Nedović je odigrao dve utakmice u grupnoj fazi u Pragu, a potom nije zaigrao u Berlinu, uprkos terapijama na koje je išao tokom prvenstva.
Nakon svega, priključio se crveno-belima koji će u sredu otputovati na Kipar na poslednji pripremni turnir pred početak nove sezone na Jadranu.
„Nerealno je. Sada kada sam prilazio, vratila su se sećanja. I dalje nisam svestan da sam tu. Kada prvi put istrčao pred navijače i budem odigrao prve minute, verovatno ću postati svestan. Ja kao da još čekam trenutak kada ću otići u inostranstvo. Nerealno je, ali naviknuću se“.
Ima li umora?
„Više psihičkog i emotivnog, nego fizičkog. Sve što se dešavalo na Evropskom prvenstvu nas je emotivno ispraznilo. Bio sam deo ekipe 2015. kada smo protiv Litvanije ostali bez finala, ali sada je bilo gore i vidim po drugim igračima da nas je sve pogodilo i da su svi psihički bili ispražnjeni posle ovog prvenstva“.
Pokušao je Nedović tokom prvenstva da se vrati i da ide na tretmane. Ali, nije uspeo da se vrati.
„Da nisam otišao na to, ja bih izludeo u Pragu, da nisam radio ništa i samo sedeo u hotelu. Išao sam na tretman i to je bilo ohrabrujuće i bilo mi je rečeno da ću moći da igram u polufinalu da sam hteo da forsiram. Nažalost, nije bilo potrebe za tim, ali taj tretman će mi dobro doći svakako“, rekao je Nedović.
Pablo Priđoni - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Evrobasket 2022
Legenda žestoko o politici Španije: „Biram da izgubim sa svojim narodom“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala