- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prvo obraćanje Bodiroge: Igrači, vi ste zvezde

© Foto : Euroleague/PrintscreenBodiroga
Bodiroga - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Pratite nas
Dejan Bodiroga, legenda jugoslovenske i srpske košarke, imao je prvo obraćanje otkako je postao predsednik i direktor Evrolige. Bodiroga se obratio igračima, poručivši im da su oni zvezde i da je vreme da zajedno dignu elitno takmičenje na jedan novi nivo.
Sa Dejanom Bodirogom startovala je nova era evroligaške košarke. Posle 22 godine Đordi Bertomeu je napustio kormilo Evrolige i prepustio ga proslavljenom srpskom košarkašu.
„Posle 22 godine je došlo vreme da Evroligu odvedemo na novi nivo. Ovo je novi početak, a ELPA je osnov evolucije našeg takmičenja. Igrači su zvezde ovog sporta, mi ćemo da nastavimo da radimo na tome da budu što je moguće prepoznatljiviji i zastupljeni, kako na terenu, tako i van njega. Želimo vam mnogo zdravlja i uspešnu sezonu“, poručio je Dejan Bodiroga.
Osim njega, igračima se obratio i izvršni direktor takmičenja Markša Glikman.
„Glas igrača je izuzetno važan. On mora biti važna. Navijači plaćaju da bi vas gledali kako igrate. Žele da osete vezu sa igračima, to će nam biti veoma važno“, rekao je Glikman.
Start nove sezone Evrolige zakazan je za 6. oktobar, a Srbije će posle dugo vremena u elitnom košarkaškom takmičenju imati dva predstavnika - Crvenu zvezdu i Partizan.
Mario Kasun - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
Evrobasket 2022
Ko je nuđen Hrvatskoj i šta to ima Jokić
Srbija - Holandija, Evrobasket 2022 - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
Evrobasket 2022
Znate li konačan plasman Srbije?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala