- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Navijači Vojvodine pisali klubu – „Nećemo pojačanje, donirajte novac OFK Beogradu“

© Foto: Skrinšot/You Tube/Radio 021Navijači, Vojvodina
Navijači, Vojvodina - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
Pratite nas
OFK Beograd se već neko vreme nalazi u ogromnim finansijskim problemima, a pored takmičenja u amaterskom rangu (Srpska liga Beograd), Romantičarima preti gašenje zbog nedostatka sredstava za osnovne potrebe kluba.
Navijači su već pokrenuli inicijativu i skupljaju sredstva za pomoć klubu na utakmicama, a javnost je oduševljena apelom za pomoć koji je stigao o navijača Vojvodine koji su zatražili od svog kluba da pomogne nekadašnjem velikom rivalu u nameri da opstane.
Konkretno, Novosađani traže od uprave Vojvodine da donira (ne da pozajmi, već donira) novac Romantičarima, čak iako bi to značilo da neće biti novca za neko željeno pojačanje.
Takođe, pozvali su rukovodioce kluba da organizuju i prijateljsku utakmicu sa beogradskim timom na kojoj bi se skupio novac za opstanak kluba sa Karaburme.
„Svesni smo da u društvu u kom se nalazimo ovakva sudbina može da sačeka naš ili bilo koji drugi klub (mada u ovoj državi ima i zaštićenih koji su odavno trebali da zasluženo sačekaju takvu sudbinu), i zato moramo da se držimo zajedno i kroz ovakve teške trenutke u kojima se vidi ko je kome prijatelj“, navodi se u saopštenju navijača Vojvodine okupljenih oko foruma FKV.
U međuvremenu, i OFK Beograd nastavlja da prikuplja neophodna sredstva, pa se čitava fudbalska javnost u Srbiji nada da će duh Romantičara i dalje biti prisutan na ovim prostorima.
OFK Beograd - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2022
SPORT
OFK Beograd pred gašenjem, navijači skupljaju novac da klub preživi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala