- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ima li Zapad nameru i snagu da udari na Rusiju sa svih strana | Svet sa Sputnjikom

© AP Photo / Steven GovernoVojne vežbe NATO-a
Vojne vežbe NATO-a - Sputnik Srbija, 1920, 19.09.2022
Pratite nas
Vašington podiže ulog na globalnoj političkoj mapi. Ukrajinske Oružane snage neprestano dobijaju tovare zapadnog oružja – rakete, višecevne raketne bacače, protivbrodske sisteme i dronove-kamikaze, ali i pored svega ovoga američki predsednik Rusiji preti posledicama ako Moskva primeni nuklearno oružje.
I pored silnog naoružavanja Ukrajine, predsednik te zemlje Vladimir Zelenski smatra da to nije dovoljno i svakodnevno traži još oružja ili novca za njegovu kupovinu.
Koje zemlje su spremne da pomognu Ukrajini i u kojoj meri? Zašto je NATO najavio dugoročne planove za jačanje pozicija u blizini granica Rusije? Koliko je opravdano i na čemu zasnovano upozorenje američkog predsednika da bi Rusija mogla da koristi atomsko oružje? Možemo li posle samita Šangajske organizacije za saradnju da govorimo o stvaranju nove svetske bezbednosne arhitekture?
O ovim pitanjima u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govore novinar Slobodin Reljić i direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma prof. dr Mitar Kovač.
Emisiju uređuje i vodi Nataša Milosavljević.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Od ove nedelje emituje se u novom terminu – ponedeljkom.
Ima li Zapad nameru i snagu da udari na Rusiju sa svih strana | Svet sa Sputnjikom
 - Sputnik Srbija
▶️ Autorske emisije, ekskluzivne intervjue, analize gorućih pitanja i reportaže u produkciji Sputnjika pratite u rubrici „Podkast“
28 April, 19:00
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala