- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Piksi u Banjaluci: Nema predaje – budite sigurni!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2022
Pratite nas
Fudbalski savez Republike Srpske proslavio je 30 godina od osnivanja, a svečanoj akademiji „Fudbal je život“ u Narodnom pozorištu u Banjaluci prisustvovao je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.
Piksi je dočekan je aplauzom, bakljama i špalirom mališana koji su mahali srpskim trobojkama, a u ulozi domaćina bili su srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik FS BiH Vico Zeljković.
„Uvek se lepo osećam u Banjaluci i svaki dolazak ovde shvatam kao povratak kući. Verujte mi da osećam vašu iskrenu podršku, ljubav koju pružate našoj reprezentaciji i meni kao selektoru. Znam da i igrači osećaju isto. Upravo iz tog razloga imamo obavezu da damo i više od onoga što u datom trenutku možemo da pružimo“, izjavio je Stojković i čestitao jubilej FS RS.
„Pre svega bih voleo da stvorite uslove za sve one klince koji maštaju da imaju velike karijere i da reprezentuju svoj narod na najbolji mogući način. Ljudi me ovih dana sreću i pitaju da li su počele pripreme za Svetsko prvenstvo. Vidim da je euforija već već uveliko prisutna, iako je do Katara ostalo još dosta vremena. Ono što sa svoje strane mogu da obećam, reprezentacija Srbije će spremno dočekati utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske i daće maksimum da obraduje naciju. U našem rečniku ne postoji reč ‘predaja’, budite u to sigurni“, rekao je Stojković i izazvao ovacije prepune sale Narodnog pozorišta u Banjaluci.
Dodik je Stojkoviću uručio na poklon bistu Patrijarha Pavla i zahvalnicu za sve dosadašnje rezultate i radosti, a Zlatni grb Fudbalskog saveza RS uručen je srpskom članu Predsedništva BiH.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala