- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

„Dolazi najveći krah tržišta u svetskoj istoriji“: Upozorenje finansijskog gurua

CC0 / Pixabay / Inflacija
Inflacija - Sputnik Srbija, 1920, 14.09.2022
Pratite nas
Čuveni pisac i ekonomista Robert Kijosaki upozorio je investitore na približavanje ogromnog poremećaja na berzi, savetujući da kupuju kriptovalute pre nego što one potisnu američki dolar i transformišu ceo finansijski sistem.
„Predviđam da dolazi najveći krah u svetskoj istoriji“, naveo je svojim pratocima u mejlu autor najprodavanije knjige „Bogati tata, siromašni tata“.
Kijosaki je predvideo dugotrajan pad, napominjući da su medveđa tržišta (stanja na berzi u kojem je većina finansijske imovine u padu) najbolje vreme za investitore da se nagode i ostvare velike prinose.
Takođe je naveo da bi američki dolar mogao da sruši postojeći ekonomski sistem, što bi dovelo do opšteg prihvatanja kriptovaluta, jer ih ne kontroliše vlada.
Kijosaki je u maju opisao najpopularniju kriptovalutu kao bezvrednu, rekavši u svojoj radio emisiji „Trgujem bitkoinom. Ali mislim da to nema nikakvu vrednost. Ja samo igram igru", prenosi RT.
Koliko će duboka biti ekonomska kriza koja počinje u Evropskoj uniji i preti li Evropi „trajna deindustrijalizacija“ analizirali smo u emisiji „Novi Sputnjik poredak“:
Volstrit - Sputnik Srbija, 1920, 14.09.2022
EKONOMIJA
Ogromni gubici na Njujorškoj berzi: Kolaps američkih deonica zbog visoke inflacije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala