- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crno-beli cirkus – Mijailović se proglasio predsednikom, Vučelić: Nelegalno i nelegitimno /video/

© Flickr / Goran NecinFK Partizan
FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 12.09.2022
Pratite nas
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, proglasio je pobedu na izborima za predsednika JSD Partizan održanim u prostorijama TK Partizan, pošto je prethodno grupa oko njega napustila salu za sednice u na stadionu FK Partizan.
Sednica na kojoj je trebalo da bude izabran predsednik JSD Partizan je obeležena sukobom i napuštanjem sale grupe okupljene oko Mijailovića.
Grupa oko Mijailovića, navodno 52 od 88 delegata, u prostorijama TK Partizan izglasala je Mijailovića za predsednika, a tom prilikom je objavljeno i da je medijima upućena informacija da se za predsednika u novom mandatu proglasio aktuelni predsednik FK i JSD Partizan Milorad Vučelić.
FK Partizan najavio Vučelićevo obraćanje u svojstvu „aktuelnog predsednika JSD“, pošto je izmenjeno obaveštenje u kom je Vučelić nazvan „novim predsednikom JSD“.
„Skupština nije održana, nisu birani nikakvi organi jer nije bilo uslova za odražavanje skupštine. Sve druge manifestacije koje su prikazane kao skupština su nelegalne i nelegitimne“, naveo je Vučelić.
Rikardo Gomeš, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
SPORT
Partizan brojao do šest protiv Mladosti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala