Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić objasnio zašto predsednik Emirata poštuje Srbiju /video, foto/

© Foto : Twitter/Aleksandar Vučić/PrintscreenPredsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Muhamed bin Zajed i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Abu Dabiju
Predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Muhamed bin Zajed i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Abu Dabiju - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić drugog dana posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima razgovarao je sa predsednikom te zalivske zemlje Muhamedom bin Zajedom. Nakon posete, Vučić se zahvalio na gostoprimstvu.
„Dragi prijatelju, Muhamed Bin Zajed, hvala na veličanstvenom prijemu i prijateljstvu prema Srbiji. Radujemo se vašem dolasku u Beograd“, naveo je Vučić uz snimak posete.
„Predsednik UAE je jedan od najmoćnijih ljudi sveta. Nije da on ima velike interese u Srbiji već poštuje Srbiju, zbog pravdoljubivosti i nezavisnosti u odlučivanju. Kada god je teško mi se možemo osloniti na UAE“, rekao je predsednik Vučić.
Šeik Bin Zajed je na svom zvaničnom Tviter nalogu izrazio zadovoljstvo zbog jačanja prijateljstva Srbije i UAE.
„Imao sam zadovoljstvo da se sastanem sa mojim prijateljem Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije, sa kojim sam potpisao sveobuhvatni sporazum o strateškom partnerstvu između naše dve zemlje. Nastavljamo da jačamo snažne prijateljske odnose koji nas zbližavaju i našu zajedničku saradnju na svim nivoima“, piše šeik Bin Zajed, prenose Novosti.
Aleksandar Vučić i šeik Muhamed bin Zajed. - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
SRBIJA
Srbija i Ujedinjeni Arapski Emirati potpisali sporazum vredan milijardu dolara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala