Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Slovenac se prisetio „grupe smrti“ i pričao o Jokiću: Bili smo na kafici

© REUTERS / Osman OrsalGoran Dragić
Goran Dragić - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Pratite nas
As Slovenije Goran Dragić otkrio je za srpske medije u Berlinu da se video sa Nikolom Jokićem tokom Evrobasketa i da su popili, kako je rekao, kaficu, tokom koje su razmenili utiske od dosadašnjem delu turnira.
Slovenija je u osmini finala odradila posao protiv Belgije, opravdali su ulogu favorita 88:72 i naredni rival biće im pobednik duela Ukrajina - Poljska.
Dragić je u miks-zoni kratko prokomentarisao pobedu protiv Belgije.
„Malo smo se mučili, ali to su najteže utakmice jer svi očekuju da ćeš ih dobiti. Oni su autsajderi i opušteni, na kraju smo srećni i idemo dalje“, rekao je NBA as.
Osvrnuo se košarkaš Čikago Bulsa Goran Dragić na Nikolu Jokić sa kojim je prijatelj i sa kojim je popio kafu tokom grupne faze Evrobasketa.
„Pričali smo u hotelu, bili na kafici. Rekao mi je da niste imali nikakav problem u grupi, da ste sve dobili i imali maksimalnih 5-0. Mi smo bili u 'grupi smrti' kako kažu, svaka utakmica je išla na nož. Biće zanimljivo protiv Italije“, istakao je Dragić.
Slovenija je potencijalni rival Srbiji u polufinalu Evrobasketa, ali Orlovi koje s klupe vodi Svetislav Pešić prvo imaju Italiju u osmini finala od 18 časova u nedelju, a onda ako budu na visini zadatka idu na Francusku koja je posle drame izbacila Tursku.
Nikola Jokić i Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Evrobasket 2022
Sve Karijeve puške su „zapete“: Čak 11 od 12 igrača bili dvocifreni
Radivoj Korać - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
SPORT
Zvanično: Radivoj Korać je besmrtan!
Crna Gora Nemačka - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Evrobasket 2022
Crnogorci idu kući, ali će navijati za Srbiju: Možete do zlata!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala