Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Momenat koji je promenio sve /video/

© Foto : FIBASrbija i Italija
Srbija i Italija - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Pratite nas
Na nešto manje od pet minuta do kraja treće četvrtine utakmice osmine finala Evrobasketa između Italije i Srbije selektor rivala Đanmarko Poceko je dobio drugu tehničku grešku i promenio tok utakmice.
Srbija je u tom momentu vodila sa 61:57, Poceko je isključen pošto je tokom celog meča žestoko diskutovao sa sudijama, kao i cela klupa Italije, a rezultat svega je to da su arbitri morali da mu pokažu put napolje.
I sve se promenilo, kao što je to nekada radio Duško Vujošević, kao što je Aleksandar Đorđević isključujućom greškom pokrenuo reprezentaciju Srbije da pobedi Španiju, svojevremeno, tako je uradio i Poceko.
Preuzeo je na sebe odgovornost, žrtvovao se, u suzama je napustio teren, ali je presudno uticao da njegova ekipa na kraju pobedi kroz veliki preokret.
Italija je ponovo šokirala Srbiju i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.
Srbija i Italija - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Evrobasket 2022
Italija ponovo šokirala Srbiju – kraj za Orlove na Evrobasketu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala