Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Šokirani Orlovi: Ne znamo ni mi sami

© Foto : FIBASrbija i Italija
Srbija i Italija - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Pratite nas
Košarkaši Srbije su u šoku zbog poraza od Italije u osmini finala Evrobasketa i kažu da ne znaju šta se desilo u drugom poluvremenu.
Srbija je imala prednost posle prve dve četvrtine, drama je najavljena u trećoj, a režirana je preokretom Italije u poslednjoj deonici.
„Ne znamo ni mi sami šta se desilo u drugom poluvremenu. Hteli smo da korigujemo neke stvari, ali smo im otvorili druge stvari. Pogodili su mnogo šuteva i svaka im čast. Uveli su nas u njihov ritam, mnogo trojki, mnogo ludila, utrčavanja...“, rekao je Nikola Kalinić.
Bek Vanja Marinković je bio mnogo kritičniji.
„Katastrofa... Ušli su u seriju, a mi nismo dali koš nekoliko minuta, nismo imali ideju u napadu, a u odbrani katastrofa...“, dodao je Marinković.
Dodatno objašnjenje pokušao je da ponudi plejmejker Vasilije Micić.
„U jednom momentu kao da je energija stala. Nismo igrali loše, ali smo bili možda malo bojažljivi kada je trebalo da prelomimo utakmicu, kad smo imali priliku, a oni su imali neku dodatnu energiju i rasterećenost. Fizički smo imali dovoljno snage, mislim da je psiha tu bila problem, oklevali smo kod šuteva i to su stvari koje treba da se nauče“, istakao je Micić.
Srbija i Italija - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2022
Evrobasket 2022
Italija ponovo šokirala Srbiju – kraj za Orlove na Evrobasketu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala