- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bura u komšiluku zbog prijateljske utakmice s Rusijom

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaFudbalski savez Rusije
Fudbalski savez Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2022
Pratite nas
Komitet za hitnost Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine doneo je odluku da selekcija te zemlje nastupi u prijateljskom susretu sa Rusijom u novembru ove godine.
Takva odluka je naišla na burnu rekciju tamošnje javnosti, a najglasniji u osudi ovakvog postupka je bio reprezentativac Miralem Pjanić koji nastupa za Šarjah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
„Čuo sam za odluku saveza, oni znaju moj stav. Zvali su, pitali su me šta mislim o utakmici. Rekao sam šta mislim, a onda sam se iznenadio drugačijom odlukom. Nije dobra odluka. Bez reči sam. Kad reprezentacija počne da igra dobro, uvek se nešto kvari. Nemam reči. U Savezu znaju moj stav. Samo ću reći, da ovo nije dobro“, poručio je Pjanić.
Naravno, sporna je trenutna situacija u Ukrajini, zbog koje su ruske reprezentacije, pa i fudbalska, sprečene da se takmiče.
Međutim, u komitetu su sa pet glasova za i jednim protiv doneli odluku da Bosna igra prijateljski meč sa Rusijom. Protiv je bio jedino Irfan Durić.
Prijateljski susret između Rusije i Bosne i Hercegovine trebalo bi da se odigra u novembru, u terminu tokom održavanja Svetskog prvenstva u Kataru.
Futbol. Liga čempionov. Matč Bazelь - CSKA - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2022
SPORT
Legendarni srpski sudija dobio funkciju u ruskom fudbalu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala