- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

CIA se na Kosmetu bori protiv „ruskog uticaja“?! | Od četvrtka do četvrtka

© AP Photo / /Carolyn KasterCIA
CIA - Sputnik Srbija, 1920, 08.09.2022
Pratite nas
Vladimir Putin poručuje da Rusija neće isporučivati ništa što je u suprotnosti sa njenim interesima - ni gas, ni naftu i podseća na poštovanje međunarodnog prava. Srbija je dobila ultimatum od predsednika Francuske i kancelara Nemačke, a predsednik Vučić kaže da Albanci pokušavaju da zauzmu sever Ksmeta uz podršku velikih evropskih sila.
Sve su ovo teme o kojima u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa prof. dr Mitrom Kovačem, direktorom Evroazijskog bezbednosnog foruma.
Pitamo ga koje poruke mogu da izvuku zapadni lideri iz govora Vladimira Putina u Vladivostoku? Da li pismo predsednika Francuske Emanuela Makrona i kancelara Nemačke Olafa Šolca predstavlja brutalni ultimatum? Može li Srbija da se izbori sa time što CIA angažuje ekstremističke i kriminalne grupe, koje bi u narednom periodu trebalo da izazovu incidente na administrativnoj liniji sa tzv. Kosovom, a krajnji cilj im je suzbijanje uticaja Rusije na Balkanu? Može li turski predsednik da bude mirovni medijator na Balkanu? Kakve su bespilotne letelice Barjaktar koje Srbija treba da kupi od Turske? Koliko će se promeniti uloga Velike Britanije nakon smrti kraljice Elizabete Druge?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Od četvrtka do četvrtka, 8.9.2022.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala