- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Haos u Americi: Satima se vozio i pucao na prolaznike - ubio četvoro i to uživo prenosio

© AP Photo / John MinchilloPolicija u Ohaju vrši uviđaj 28 . novembra 2016.
Policija u Ohaju vrši uviđaj 28 . novembra 2016. - Sputnik Srbija, 1920, 08.09.2022
Pratite nas
Policija Memfisa u saveznoj državi Tenesi uhapsila je osumnjičenog muškarca koji se satima vozio ulicama ovog grada i pucao na prolaznike dok je uživo, putem društvenih mreža, prenosio šta radi.
Osumnjičeni je ukrao automobil i svoj krvavi pir započeo u sredu posle ponoći, a policija ga je uhapsila nakon filmske potere, saopštila je šefica policije Memfisa, Serelin Si Džej Dejvis, prenosi RT.
Osumnjičeni je identifikovan kao Ezekil Keli, devetnaestogodišnji Afroamerikanac, a optužen je da je tokom divljanja ubio četvoro, a ranio troje ljudi, od kojih jednu osobu teže. Takođe, optužen je za krađu nekoliko automobila. Poslednji automobil koji je ukrao, slupao je kada ga je policija uhapsila nakon polučasovne potere.
Naoružani napadač uživo je prenosio neke delove onoga što je učinio – lokalni mediji javljaju da se na društvenim mrežama može videti kako ulazi u jedan autosalon i puca u prodavca koji je ranjen u stomak.
Keli ima kriminalni dosije, rekao je gradonačelnik Memfisa Džim Striklend na konferenciji za medije – u aprilu 2021. osuđen je na tri godine zatvora zbog teškog napada, a odležao je jedanaest meseci. Pušten je na slobodu marta ove godine.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala