- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Radunović: Izbori u Podgorici su za Mila kao „Bitka za Staljingrad“

Slaven Radunović
Slaven Radunović - Sputnik Srbija, 1920, 07.09.2022
Pratite nas
Izbori u Podgorici za lidera DPS-a Mila Đukanovića su kao „Bitka za Staljingrad“, poručio je šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović.
„Milo Đukanović pokušava da još jedan, rekao bih, posljednji put, motiviše svoju dezorijentisanu vojsku, koja doživljava poraze, sada već u serijama. Sve karte baca na izbore u Podgorici, gdje okuplja ekstremističku koaliciju, za koju se nada da bi mogla izbornim rezultatom da odloži njegov izvjesni politički kraj i nakratko zaštiti njega i najbliže saradnike očekivanog procesuiranja. Po njegovom nastupu, rekao bih da izbore u Podgorici smatra „Bitkom za Staljingrad“ i da su on i njegovi mafijaški prijatelji spremni na sve, kako bi izvojevali pobjedu“, rekao je Radunović.
Kako je rekao, izbor nove vlade, od strane pobjednica prošlih parlamentarnih izbora, uništio bi posljednji tračak nade ekstremistima okupljenim oko Đukanovića.
„Zato pregovarači imaju dodatni motiv i obavezu da se dogovore. Dogovor je najbolji način da glavnog generatora podjela, omraza, nepravdi i pljački u Crnoj Gori više ne gledamo na važnim pozicijama u državi, već da počne sa pakovanjem za preseljenje u objekat gdje ga već čeka veliki broj njegovih prijatelja“, poručio je Radunović.
Lokalni izbori u Podgorici i u još 13 gradova biće održani 23. oktobra.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala