Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Španski Amerikanac presudio Turskoj posle velike drame! /video/

© FIBALorenzo Braun Španija-Turska
Lorenzo Braun Španija-Turska - Sputnik Srbija, 1920, 07.09.2022
Pratite nas
Neizvestan meč odigrali su Španija i Turska, a derbi je pripao Furiji rezultatom 72:69. Sa ovakvim ishodom Španija je izborila prvo mesto u grupi A.
Turska je imala poslednji napad na 22 sekunde pre kraja, ali je Larkin napravio grešku, pa je Ernangomez doneo poene sa linije za slobodna bacanja.
Potom se ušlo u penal završnicu, a Lorenzo Braun je presudio sa pogođenim slobodnim bacanjem. To znači da će Turska dalje sa druge pozicije.
Sve vesti sa Evrobasketa pratite u našem Specijalu.
Najefikasniji u pobedi Španije bili su Vili Ernangomez sa 15 i Lorenzo Braun sa 11 poena. Džedi Osman je ubacio 20 poena, dok je Furkan Korkmaz dodao 16, a Alperen Šengun 14 poena.
Španija će u osmini finala Evrobasketa ići na četvrtoplasiranog iz grupe B, a to vrlo lako može da bude Litvanija. Gledali bismo prilično ozbiljan obračun.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Akile Polonara - Sputnik Srbija, 1920, 06.09.2022
Evrobasket 2022
Italija pobedila Hrvatsku!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala