- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin stigao u Vladivostok na Istočni ekonomski forum

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaIstočni ekonomski forum u Vladivostoku
Istočni ekonomski forum u Vladivostoku - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2022
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin doleteo je u ponedeljak u Vladivostok, gde će pratiti vojne vežbe „Vostok 2022“ i učestvovati na Istočnom ekonomskom forumu.
Za utorak je planirano praćenje aktivne faze strateških komandno-štabnih vežbi „Vostok 2022“. Zatim će predsednik učestvovati na sastanku prezidijuma Državnog saveta O razvoju turizma u Rusiji, pogledati interaktivnu prezentaciju rezultata razvoja Dalekog istoka, sastati se sa moderatorima ključnih sesija Istočnog ekonomskog foruma putem video-konferencije i održati sastanak sa gubernatorom Primorskog kraja Olegom Kožemjakom.
U sredu, 7. septembra, Putin će govoriti na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma. Predsednik će imati i niz međunarodnih razgovora: sa predsedavajućim državnog administrativnog saveta Mjanmara Min Aung Hlajnom, premijerom Jermenije Nikolom Pašinjanom, premijerom Mongolije Luvsanamsrajn Ojuun-Erdene, predsednikom stalnog komiteta Kineskog narodnog kongresa Lijem Žanšuom.
Istočni ekonomski forum se održava od 5. do 8. septembra u kampusu Dalekoistočnog federalnog univerziteta na ostrvu Ruski u Vladivostoku. Novinska agencija RIA Novosti je generalni medijski partner foruma.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala