- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda se saplela pred Monako, TSC odneo bod sa „Marakane“

© Foto: FK Crvena zvezdaAleksandar Katai
Aleksandar Katai - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2022
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde upisali su drugi remi u novoj sezoni i to pred svojom publikom protiv ekipe TSC iz Bačke Topole koja je odnela bod posle velike borbe – 1:1 (1:1).
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kao što je na početku sezone sapleo Partizan, u čijim redovima je trenerski stasao, tako je Žarko Lazetić „oštetio“ i večitog rivala kome je izbio dva boda iz džepa i pokvario mu atmosferu pred premijeru u Ligi Evrope sa francuskim Monakom u četvrtak.
Zvezda je dominirala, ali u većem delu meča i jalovo napadala. Gosti su sačekali da prođe pola sata dominacije crveno-belih, a onda je kaznili pogotkom Saše Jovanovića u 42. minutu posle kiksa novajlije levog beka Azarovija.
Zvezda je ipak uspela da do odlaska na odmor stigne do izjednačenja. Čudan gol je pao posle slobodnog udarca koji je izveo Katai, a lopta od prečke pogodila u nogu golmana TSC Vanju Ilića koji je ležao na travi i odsela u mreži za 1:1.
U drugom poluvremenu gledali smo inicijativu Zvezde, ali pametnu i organizovanu odbranu TSC-a koji je posle boda u Humskoj (0:0) uspeo da izdrži i na Marakani, te se pokazao kao „ahilova peta“ večitih.
Bukari je pogodio prečku u 61. minutu i to je bila najozbiljnija prilika za crveno-bele u drugom delu, a u jednom momentu glavni arbitar Novak Simović je čekao signal iz VAR sobe, međutim, penala za Zvezdu u 86. minutu posle pada Kataija u šesnastercu nije bilo.
Trener Zvezde Miloš Milojević preuzeo je na sebe krivicu za ovaj remi.
„Ne treba da pričamo o četvrtku dok ne napravimo analizu o drugom poluvremenu. U normalnim uslovima ono što smo prikazali je trebalo da bude pobeda. Želim da tako krenu od prvog minuta protiv Monaka, a odgovornost za ovaj remi preuzimam ja“, rekao je posle meča Milojević.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala