- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Istraživački novinar ubijen ispred kuće u Las Vegasu

© AP Photo / K.M. Cannon/Las Vegas Review-JournalDžef Džerman, američki istraživački novinar koji je ubijen ispred svoje kuće u Las Vegasu
Džef Džerman, američki istraživački novinar koji je ubijen ispred svoje kuće u Las Vegasu - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2022
Pratite nas
Istraživački novinar Džef Džerman ubijen je nožem ispred svoje kuće u Las Vegasu, a policija traga za osumnjičenim napadačem, saopštile su lokalne vlasti.
Policija je saopštila da je Džerman (69), pronađen mrtav sa ranama od uboda nožem nakon što je Hitnoj službi prijavljen incident, preneli su američki mediji.
U saopštenju se navodi da sve ukazuje na to da se Džerman svađao sa drugom osobom pre napada.
„Verujemo da je do svađe došlo ispred njegove kuće. Imamo određene tragove i u toku je potraga za osumnjičenim“, rekla je Dori Koren iz policije.
Džerman je radio 12 godina za list „Rivju džurnal“, a pre toga je dve decenije proveo radeći za „Las Vegas san“.
Bio je kolumnista i izveštač, a često je razotkrivao političke malverzacije i skandale, navodi AP, prenosi Tanjug.
Džermanov list „Rivju džurnal“ navodi da je on bio jedan od najuspešnijih i novinara kojima se najviše verovalo u Nevadi.
„Karijera Džermana, koji je radio u Las Vegasu duže od tri decenije, sačinjena je od udarnih i velikih priča koje su pokrivale sve od organizovanog kriminala, vladinih malverzacija, preko političkih skandala do masovnih pucnjava“, naveli su iz tog lista.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala