- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Senzacija na Tik-toku: Berluskoni ispričao vic sa Putinom, Bajdenom i papom

© AP Photo / Alexei DruzhininPredsednik Rusije Vladimir Putin i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni tokom sastanka na aerodromu u Rimu
Predsednik Rusije Vladimir Putin i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni tokom sastanka na aerodromu u Rimu - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2022
Pratite nas
Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni otvorio je nalog na društvenoj mreži Tik-tok gde je ispričao vic čiji su akteri, pored njega, predsednici SAD i Rusije Džo Bajden i Vladimir Putin i rimski papa.

„Iznad Atlantika leti avion u kome se nalaze Džo Bajden, Vladimir Putin, Silvio Berluskoni, papa i jedan od njegovih mladih pomoćnika“, počeo je priču Berluskoni.

Međutim, ubrzo piloti shvataju da je tragičnom greškom napunjen samo jedan rezervoar i da će se avion srušiti u roku od pet minuta.
Ispostavilo se da u letelici imaju samo četiri padobrana, dok je putnika – pet.

„Džo Bajden hvata prvi i kaže: 'To je moj, jer sam ja najuticajniji čovek na Zapadu'. Vladimir Putin uzima drugi: 'To je moj, jer sam ja najuticajniji čovek na Istoku'. Silvio Berluskoni je rekao: 'Ovaj ću uzeti ja, jer svi znaju da sam najpametniji političar u svetu'. U to vreme papin pomoćnik pruža padobran poglavaru Rimokatoličke crkve, ali on odbija: 'Hvala, ali ja sam star i proživeo sam dug i srećan život. Uzmi ga ti'. Ali, pomoćnik odgovara: 'Ostala su dva, jer je najpametniji čovek na svetu, najpametniji političar, skočio sa mojim ruksakom“, ispričao je Berluskoni koji je poznat kao ljubitelj šala.

Osamdesetpetogodišnji Silvio Berluskoni napravio je nalog na Tik-toku s namerom da privuče pažnju birača na predstojećim parlamentarnim izborima koji će biti održani 25. septembra. Njegov prvi video ima preko šest miliona pregleda.
Vladimir Putin i Silvio Berluskoni - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2019
Berluskoni dao obećanje Putinu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala