- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Loši potezi EU stigli na naplatu /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Ukrajinski diverzanti pokušali desant na nuklearku Zaporožje uoči dolaska misije međunarodne agencije za nuklearnu energiju. Kremlj tvrdi da je ruska strana spremna na saradnju i da očekuje objektivnost misije.
Ukoliko se prilikom ulaska Švedske i Finske u NATO na tim teritorijama pojave nove baze Alijanse, Rusija će biti prinuđena da odgovori jačanjem svojih kapaciteta na severo-zapadu, upozorio Lavrov.
Počela primena dogovora Beograda i Prištine o ličnim dokumentima. Reporter Sputnjika sa lica mesta javlja da sve protiče bez incidenata. Matija Bećković za Sputnjik komentariše to što je Mitrovica osvanula oblepljena njegovim citatima.
Trinaest država-članica EU sada potpuno ili delimično odsečeno od isporuka ruskog gasa nakon obustave rada "Severni tok" zbog remonta. Eksperti poručuju, sve bi se rešilo puštanjem „Severnog toka 2“.
Počinje evropsko prvenstvo u košarci. Vesti, izveštaje, analize, rezultate i komentare pratite na našem portalu kroz Specijal narednih 18 dana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala