- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Rusi su daleko, a Amerikanci i Britanci nisu? I Od četvrtka do četvrtka

CC0 / Marijanana / Zastave SAD, Rusije i Srbije
Zastave SAD, Rusije i Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 01.09.2022
Pratite nas
Postignut je dogovor o ličnim kartama na KiM, preregistracija i dalje ostaje problem. I Slovenija odlučila da imenuje specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan. Ketrin Ešton bi mogla da se priključi timu EU za dijalog Beograda i Prištine.
Zima dolazi, a Zapad povlači poteze na svoju štetu - naoružava Ukrajinu i suspenduje vizne olakšice za Ruse.
O svim ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa istoričarom Milošem Kovićem. Pitaćemo ga li se Aljbinu Kurtiju može stati na put, jer je najavio da će od 1. novembra konfiskvati sva vozila koja ne budu sa RKS tablicama? Šta Srbija može da očekuje od angažovanja slovenačkog izaslanika za Zapadni Balkan, a šta od Ketrin Ešton? Do kada će Evropa povlačiti korake prema Rusiji na sopstvenu štetu? Koliko je realna nova vizija EU nemačkog kancelara Olafa Šolca? Gde je Crna Gora dve godine nakon istorijskih izbora? Može li Srbija da odoli pritisku da dozvoli održavanje Evroprajda?
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Rusi su daleko, a Amerikanci i Britanci nisu? I Od četvrtka do četvrtka
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala