- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Nemačka „oživljava“ NATO-ov sistem PVO iz Hladnog rata /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Šolc predlaže jedinstven sistem protivvazdušne odbrane u Evropi. To je povratak hladnoratovskoj politici, Amerika lansira novu ideju u jeku antiruske histerije, smatraju eksperti.
Evropa bi želela da početkom sledeće godine potpuno transformiše celokupni energetski sektori, ali političari to neće moći da reše dekretima, a naročito ne za samo četiri meseca, poručuju stručnjaci za energetiku.
Ruska vojska odbila napad ukrajinske vojske u Nikolajevskoj i Hersonskoj oblasti. Ministri odbrane država Evropske unije prihvatili da pokrenu vojnu misiju za obuku ukrajinskih vojnika.
Dve godine od istorijskih izbora u Crnoj Gori kada je DPS izgubio parlamentarnu većinu. Analitičari upozoravaju da je pobednički elan bio podređen liderskim sujetama i da to pod hitno mora da se menja
U toku je otvorena utakmica između sadašnjeg i bivšeg predsednika Brazila. Da li će ta zemlja menjati kurs prema Rusiji i BRIKS-u?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala