- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kecmanović posle preokreta do drugog kola US Opena

© Foto : Srbija openMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
Pratite nas
Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo US Opena posle trijumfa nad mladim Amerikancem Lernerom Tijenom u četiri seta, 3:6, 6:1, 6:3, 6:3.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Nije bilo lako, posebno nakon izgubljenog prvog seta, ali je Miomir pokazao da je ipak bolji od 16-godišnjeg momka čiji je rejting van 1.000 tenisera sveta.
Na početku nije ništa izgledalo da će naš igrač imati problema, stiglo se do 2:2, kada je Tijen uspeo da načini brejk i stigne i do 4:2. Na 5:3, Amerikanac je uspeo da iskoristi prvu brejk i set loptu i stigne do 6:3.
Bio je to signal za alarm kod Kecmanovića, brzo je povezao redove u svojoj igri, preuzeo sve konce i uz tri brejka stigao posle pola sata igre u tom delu do lakih 6:1.
U petom i šestom gemu trećeg seta, obojica su imali brejk šanse, ali ih nisu iskoristili. Kecmanović je dodao gas u finišu seta, napravio brejk u osmom za 5:3 i potom iskoristio prvu set loptu u narednom gemu za 6:3.
Već tada je bilo daleko lakše za Kecmanovića. Napravio je brejk u trećem gemu četvrtog seta i poveo sa 2:1. U narednom gemu Tijen je imao četiri brejk šanse, ali je Srbin odoleo i poveo sa 3:1.
Bio je Miomir strpljiv, sačekao narednu priliku i dobio je u poslednjem, devetom gemu. Iskoristio je drugu meč loptu.
U drugom kolu Kecmanović će igrati protiv protiv Rišara Gaskea.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Zbog Novaka se oglasila i Bela kuća: Nisu isto migranti i Đoković, ali...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala