- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kraj epohe evropskog izobilja | Novi Sputnjik poredak

© AP Photo / Gunnar RathbunCrni petak - gužva u šoping molu
Crni petak - gužva u šoping molu - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ danas u 17 sati istražuje kojom se brzinom članice Evropske unije približavaju standardima Trećeg sveta.
Zašto predsednik Francuske Emanuel Makron upozorava Evropljane da se okončava vreme obilja, a premijer Belgije Aleksandar de Kro najavljuje pet do 10 teških zima? Zbog čega Nemačkoj preti čak i nestašica toalet papira, i da li to znači da će rešenje morati da potraže u perivom papiru za višekratnu upotrebu kakav se već nudi u Velikoj Britaniji? Koliku će cenu Evropa na kraju morati da plati zbog sopstevnih sankcija Rusiji?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti dr Miroslav Jovanović, profesor međunarodne ekonomije na Univerzitetu u Ženevi, i nekadašnji dopisnik „Politike“ iz Nemačke Miroslav Stojanović.
Emisiju „Svet sa Sputnjikom“- „Novi Sputnjik poredak“ možete slušati svakog ponedeljka od 17,00 časova na talasima Radio Novosti 104,7 megaherca.
Obaveštavamo vas da je Sputnjik Srbija ponovo dostupan preko svih kablovskih operatera i na svim mobilnim mrežama.
Zbog učestalih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija PODSEĆAMO da sve naše vesti možete videti na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu a video sadržaje na platformi Odisi (odysse.com).
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Kraj epohe evropskog izobilja | Novi Sputnjik poredak
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala