- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski padobranci osvojili nebo nad Saharom /video/

© Sputnik / Vitaliй Anьkov / Uđi u bazu fotografijaPadobranci 83. ruske gardijske desantne jurišne brigade tokom skokova u Primorju
Padobranci 83. ruske gardijske desantne jurišne brigade tokom skokova u Primorju - Sputnik Srbija, 1920, 28.08.2022
Pratite nas
Vrelina pustinje Sahara nije sprečila ruske padobrance da osvoje zlato na takmičenju ArMI-2022 u Alžiru za preciznost u skokovima. U biatlonu su se našli među tri najbolja tima.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Prvi padobranac je odlučno iskočio iz helikoptera nad beskrajnom Saharom, a ostali su skočili za njim u intervalu od tri sekunde. Prečnik terena na koji se prizemljuju je samo 10 metara i potrebno je doskočiti u sam centar.
Padobranci moraju da upravljaju padobranom veoma brzo. Ruski tim je postigao odlučan rezultat jer su svi padobranci skočili sa stopostotnim učinkom i osvojili zlato.
Jedan učesnik je naveo da je veoma teško skakati kada je okolo pustinja, pesak je vreo, a i visoke temperature utiču na sam sistem rada padobrana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala