- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vasa Micić igra protiv Turske!

© Foto : FIBASrpski košarkaš Vasilije Micić
Srpski košarkaš Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
Pratite nas
Lepe vesti stižu iz Istanbula. Plejmejker reprezentacije Srbije Vasilije Micić nalazi se u sastavu za meč kvalifikacija za Mundobasket protiv Turske, potvrdio je KSS.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Podsetimo, Micić se povredio na meču sa Grčkom u četvrtak uveče u Areni, a iako se činilo da bi zbog ozlede mogao čak da propusti i Evrobasket, situacija nije ozbiljna.
Micić je nezgodno doskočio tokom jednog duela pod košem Srbije, a izašao sa terena uz pomoć osoblja i nije se vraćao na parket. Ipak, izgleda da povreda nije toliko strašna koliko se prvobitno činilo.
Orlovi se sa Turcima sastaju u Istanbulu u nedelju od 19 časova, a selektor Pešić je odlučio da napravi jednu izmenu u odnosu na meč sa Grcima.
Tako će se među 12 košarkaša koji će biti u protokolu naći Filip Petrušev, novi centar Crvene zvezde, a zauzeće mesto Dušana Ristića.
Igrači na koje selektor računa u duelu sa Turskom su: Filip Petrušev, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Nikola Jokić, Marko Jagodić-Kuridža, Vasilije Micić, Marko Gudurić, Ognjen Jaramaz i Nikola Milutinov.
Izabranici Svetislav Pešića zatim lete u Češku gde ih od 2. septembra očekuje Evrobasket.
Košarkaška reprezentacija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
SPORT
Orlovi stigli u Istanbul, Pešić poručio: Utakmica bez ispravke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala