Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Srbiji je upravo isporučen najmonstruozniji zahtev Amerike: Počinje operacija na otvorenoj duši

© Foto : Sputnjiku ustupio Milomir Vasiljević Slika Milomira Vasiljevića - "Odlazak Crvenog Đavola"
Slika Milomira Vasiljevića - Odlazak Crvenog Đavola - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
Pratite nas
Konačno je zvanična Amerika saopštila Beogradu šta se od njega zahteva. Neophodno je da Srbi zaborave da je „Kosovo Srbija“ i da pređu na krilaticu da su „Kosovo i Srbija – Evropa“.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

To nam je decidno i doslovce, kao misteriozni negativac u holivudskim B filmovima apokalipse, usred naše zemlje poručio specijalni američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar.

Američki zahtev – lobotomija mozga

Znači, ovde se više ne radi o politici, međunarodnom pravu, geostrategiji, diplomatiji, potrazi za konkretnim rešenjima suživota Srba i Albanaca, iznalaženju kompromisa kako bi se sprečio sukob.
Ulazimo u polje naučne fantastike, postmodernog medicinskog inženjeringa sa ciljem da se jednom narodu izvrši totalna evroatlanska lobotomija mozga, amputacija genetskog zapisa i da se kolektivno izbriše sećanje.
Monstruozni predlog Vašingtona više ne podrazumeva čak da se naša država samo odrekne svog Kosova, već da sprži i uništi svest i podsvest, da je ta zemlja nacionalnog postanja ikada i pripadala Srbiji.
Morbidni zahtev Gabrijela Eskobara, koji je on kao američki gost saopštio svojim domaćinima u Beogradu, je da Srbi postanu Frankeštajn 21. veka koji će sam sebi iščupati iz lobanje i srca sećanje, ljubav i veru prema Gračanici, Visokim Dečanima, Pećkoj patrijaršiji, Zočištu, Deviču, Banjskoj...

Ugraditi Srbima novi čip

Eskobar zahteva od Srba da se podvrgnu jezivom eksperimentu i da u novi, očišćeni mozak, operisan potpuno od hrišćanskih temelja, istorije, ponosa, dostojanstva, ugrade jedan moderni čip pomoću koga ćemo kao zombiji hipnotisano ponavljati:
„Kosovo i Srbija su Evropa“, „Kosovo i Srbija su Evropa“, „Kosovo i Srbija su Evropa“...
Amerika bi dakle, da nam usadi softver da se nalazimo u Evropi, iako smo mi do sada mislili da smo u Africi, na Novom Zelandu, a delom i na Grenlandu.
Amerika bi da nam bez anestezije ugradi novi hard disk umesto duše kako bismo se nasmejani i radosni, ushićeno odrekli svih Srba na Kosovu i Metohiji i kako bismo vikali na sav glas kako je Kosovo nezavisno i da smo mi svi zajedno deo Evrope.
Zato, nemojmo se više lagati i zavaravati da je ovde reč o registarskim tablicama, dokumentima, pečatima, papirčinama i birokratskim procedurama.
Nemojmo više živeti u zabludi da se ovde radi o nekim tehničkim detaljima prelaska administritivne linije, kako bi se olakšao život Srba i Albanaca.
Neophodno je da zadovoljni i preobraženi, zaboravimo na silovane Srpkinje, izvađene oči na ikonama Bogorodice, prognane i unakažene Srbe, zatrte domove, izbrisana sela, iščupane krstove.
Nužno je da, kao u bajci, sa puno optimizma, uzmemo za ruku nezavisno Kosovo koje nikad nije bilo Srbija i da istrčimo na cvetnu livadu Evrope i da tako živimo u Zapadom blagostanju, u evroatlanskoj sreći na Otvorenom Balkanu.
Obavezno je da, po američkom novom modelu, Srbi zaborave i da postoje države kao što je Rusija, za koje je Kosovo Srbija, i da shvatimo da su nam to neprijatelji koji stoje na putu naše večne sreće.

Počinje operacija cele nacije

Amerika nam je konačno objasnila da je u toku priprema za operaciju cele jedne nacije, koja nije viđena tokom civilizacije.
Vašington nam je utešno šapnuo da se samo opustimo, da se ušuškamo, da neće ništa boleti, da će brzo proći...
Ali, za svaki slučaj, dok još nije počela intervencija i kako bi se prekinuo košmar, Srbi bi trebalo da proglase hirurga Gabrijela Eskobara za nepoželjnu ličnost (persona non grata) i da ga isprate za Ameriku.
Sve ponavljajući neprekidno:
Kosovo je Srbija“, „Kosovo je Srbija“, „Kosovo je Srbija“!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala