- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Ruska duma: Zelenski granatiranjem nuklearke ucenjuje Zapad

© AP Photo / Andrew KravchenkoPredsednik Ukrajine Vladimir Zelenski
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
Pratite nas
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski granatiranjem nuklearne elektrane Zaporožje ucenjuje Zapad, izjavio je zamenik šefa komiteta za Zajednicu nezavisnih država ruske Državne dume Konstantin Zatulin.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kako je rekao, upravo bi zbog tih postupaka Zelenski mogao da izazove gnev Zapada i da to može dovede do toga da ga se „odreknu“.

„Tim postupcima Zelenski ne ucenjuje samo Rusiju, već i Zapad. To može da izazove nezadovoljstvo zapadnih šefova“, kazao je Zatulin.

Takođe je naveo i da uprkos tome što se na Zapadu stvara „anđeoski“ lik Zelenskog, oni bi mogli da se odreknu njega, baš kao i bilo koga drugog, a upravo se to i događa“.
Prethodno je list „Bild“ objavio članak o tome da bi glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni mogao da se useli u predsedničku palatu , uz napomenu da bi general mogao da nasledni Zelenskog nakon okončanja borbenih dejstava u Ukrajini, jer bi mogao da podari tračak nade svojim sugrađanima.
Prema pisanju lista, „Valerij moćni“, kako autor članka naziva Zalužnog, dokazao je da poseduje „liderske kvalitete i vojnu domišljatost“, te da generala u Ukrajini smatraju patriotom i iskusnim borbenim oficirom.
Volodimir Zelenski - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Specijalna operacija u Ukrajini
Sprema li se Zapad da zameni Zelenskog ratobornim generalom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala