- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda se zahvalila Stankoviću, Milojević poručio: Tu sam da nastavimo dominaciju!

© Foto : FK Crvena zvezdaMiloš Milojević
Miloš Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
Pratite nas
FK Crvena zvezda predstavio je novog trenera Miloša Milojevića, koji će voditi ekipu protiv Javora u subotu uveče na Marakani. Nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića koji je u petak iznenađujuće podneo ostavku, zahvalio se legendi kluba i poručio da je nastavak dominacije prioritet.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Prisutnima na konferenciji prvo se kratko obratio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

„Zahvalio bih se bivšem šefu struke Dejanu Stankoviću. Malo je neobično da trener ode posle duple krune i obezbeđivanja Liga Evrope, kao i prednosti od plus sedam u odnosu na večitog rivala. Vrata ovog kluba su njemu uvek otvorena, on je dete kluba i sa nama je ostvario velike uspehe“, rekao je Terzić, posle čega je usledilo predstavljanje Miloša Milojevića, koji je i preuzeo reč.

„Zahvalio bih se upravi kluba, a moram da se zahvalim i Dejanu Stankoviću što me je doveo u klub u prvom mandatu. Drugi razlog je što mi je dopustio da se pokažem kao prvi trener. Zahvalio bih mu se i što je ostavio dobru grupu iza sebe sa kojom mogu da radim“, rekao je Milojević.
Perspektivni stručnjak koji je posle odlaska s Marakane, gde je bio pomoćnik Stankoviu, vodio Hamabri i Malbe, apostrofirao je nastavak dominacije kao prioreitet.
„Nije lak trenutak, ali imamo plus sedam. Imamo utakmicu večeras, a onda nas čeka i večiti derbi. Trudićemo se da se svima suprotstavimo i da nastavimo dominaciju u domaćim okvirima, kao i uspeh u Evropi. Grupa u Evropi jeste kao da je Lige šampiona, ali mi hoćemo još više od toga. Da nemam veru u sebe, ne bih došao u Crvenu zvezdu. Želim i vama i meni dobru saradnju“, rekao je Milojević na njegovoj prvoj konferenciji kao prvog trenera Zvezde.
Na pitanja koji su nedostaci Crvene zvezde i kakva je sudbina sa Ohijem, Milojević je odgovorio:
„Odgovori na ta pitanja će morati malo da sačekaju jer mi je trenutno Javor prioritet. Na ostalom radi sportski sektor, a igračkim kadrom sam prezadovoljan. Što se tiče Ohija, on je naš igrač. Otići će jedino ako stigne neka ponuda koju klub ne može da odbije“, zaključio je naslednik Dejana Stanković na klupi Zvezde Miloš Milojević.
Filipo Falko i Mitar Mrkela - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
SPORT
Stigao je kao bomastično pojačanje, a Zvezdu napustio na mala vrata
Pogled na severnu tribinu stadiona FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2022
SPORT
Zvezda saznala termine – Monako na premijeri stiže na Marakanu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala