- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zapad bi mogao da izazove incidente na Kosmetu kako bi izvršio pritisak na Beograd /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Izvesno je da u dijalogu s Prištinom neće biti dogovora oko tablica, izjavio predsednik Srbije. Moguće je da će Zapad izazivati kontrolisane incidente kako bi se Beograd naterao da izađe iz sadašnjih pozicija, upozoravaju analitičari.
Nivo radijacije u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani posle novog napada ukrajinske vojske je normalan, poručuju nadležni. Rusija dala garancije međunarodnim posmatračima za ulazak u to postrojenje.
Povećanje brojnog stanja ruske vojske je realna potreba, Moskvi je neophodan brz odgovor na izazove s kojima se Rusija trenutno suočava, ocenjuju eksperti najnoviji Putinov ukaz o povećanju broja aktivnih vojnika.
U ovom trenutku ne treba poklanjati veliku pažnju izjavama hrvatskih lidera, nego se koncentrisati na to da se dokaže da je na Petrovačkoj cesti izvršen nečuven zločin nad srpskim civilima, kažu sagovornici Sputnjika.
Koncertom na beogradskom Sajmu, Partibrejkersi obeležavaju 40 godina rada. Frontmen i pevač Zoran Kostić Cane za Sputnjik otkriva kako će izgledati slavljenička svirka.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala