- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nenad Lalatović ponovo podneo ostavku: Sve bih igrače oterao, hranu im ukinuo

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
Pratite nas
Nenad Lalatović opet je podneo ostavku u Borcu iz Banjaluke. Nezadovoljan posle poraza njegovog tima od Leotara (0:1) prvo je besneo na svoje igrače, bio je vidno ljut na njih, a onda je odlučio da napravi radikalan potez i po drugi put podnese ostavku, ovoga puta neopozivu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Lalatović je na klupu došao početkom juna i posle skoro tri meseca sada je po drugi put podneo ostavku. Ovoga puta je naglasio da neće promeniti odluku i da sigurno odlazi.
„Zahvalio bih se svima u klubu, porodici Zeljković i Bogoljubu Zeljkoviću sa kojim sam imao korektnu saradnju. Danas smo bili bolji protivnik, nismo uspeli da uzmemo tu prvu poziciju. Emotivno sam se ispraznio i nisam osetio tu neku slast u Banjaluci. Teško mi je palo ovo i zamolio sam Upravu kluba da prihvati tu odluku jer ja je neću promeniti“, rekao je Lalatović.
A, onda je imao oštre reči prema svojim, sada već bivšim igračima.
„Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu da promenim sve igrače. Sve bih oterao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine, sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas teraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara“, rekao je Lalatović.
Izgleda da se sada njegova epizoda u Borcu stvarno završila.
Miloš Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
SPORT
Zvezda imenovala naslednika Dejana Stankovića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala