- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zašto NATO pravi novu bazu u Rumuniji /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Vučić se sastao sa Lajčakom i Eskobarom, razgovori se nastavljaju večeras. A mi analiziramo — hoće li uroditi plodom predlog da Priština odustane od primene najavljenih mera u naredna tri meseca?
Dva energetska bloka Zaporoške nuklearne elektrane isključena iz mreže zbog požara koji je nastao nakon granatiranja ukrajinske vojske. Putin potpisao ukaz o povećanju brojnosti Oružanih snaga za 137.000 vojnika.
Nova NATO baza niče u srcu Rumunije. Vojni stručnjaci upozoravaju — iako ova baza ne može direktno da ugrozi Rusiju, ona može da postane jak radarski centar u kojem bi bile smeštene i balističke rakete.
Ko bude imao novca za uvoz struje lakše će podneti energetsku situaciju, tvrde stručnjaci povodom najava o nadolazećoj energetskoj krizi i upozoravaju da su restrikcije najgora odluka jer na kraju ona ipak najviše košta.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala