Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Priština pokrenula istragu protiv policajaca zbog prisustva sednici opština sa severa Kosmeta

© Foto : Kosovo onlajnGradonačelnici četiri opštine na severu Kosova
Gradonačelnici četiri opštine na severu Kosova - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Pratite nas
Policijski inspektorat Kosova (IPK) saopštio je da je pokrenuta istraga protiv policijskih službenika koji su bili prisutni juče na zajedničkoj sednici četiri Skupštine opštine sa severa Kosova.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Inspektorat potvrđuje da je u vezi sa ovim slučajem u procesu prikupljanje informacija u skladu sa zakonskom misijom IPK-a“, rekli su iz Inspektorata za televiziju Dukađini, prenosi Kosovo onlajn.
Sa druge strane, navodi se da kosovska policija nije najavila da li će preduzeti bilo kakve mere protiv ovih policajaca.
TV Dukađini navodi su većina policajaca koji se vide na snimku tokom zajedničke sednice visoki službenici kosovske policije na severu Kosova.
Među njima su, navodi se, komandir policije u Zubinom Potoku, regionalni direktor policije Severna Mitrovica Nenad Đurić i načelnik Regionalne operative u Severnoj Mitrovici Aleksandar Filipović.
Dodaje se da član 49. Zakona o policiji zabranjuje svim policijskim službenicima da učestvuju u političkim aktivnostima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala