- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Srbija u kovitlacu velikih sila | Od četvrtka do četvrtka

© SputnikOd četvrtka do četvrtka Nataša Milosavljević
Od četvrtka do četvrtka Nataša Milosavljević - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Pratite nas
Gabrijel Eskobar i Miroslav Lajčak imaju još sedam dana da pokušaju da reše kosovsku krizu, zbog čega su razgovarali sa predstavnicima Beograda i Prištine. U međuvremenu, predsednik države upozorava da su na Kosovu primećeni čečenski teroristi, svet je šokiralo ubistvo novinarke Darje Dugine.
Od 1. septembra Priština planira da stupi na snagu sporazum po kojem bi se administrativni prelaz prelazio sa tablicama sa oznakom RK. Urednika Nove srpske političke misli Đorđa Vukadinovića pitalu smo da li Eskobar i Lajčak mogu do tada da nađu kompromisno rešenje? Koliko ima istine u tome da bi moglo da dođe do odlaganja primene sporazuma tri meseca? U kakvoj vezi su čečenski separatisti i vežba specijalnih jedinica tzv. kosovske policije sa Amerikancima, Nemcima i Britancima u južnom delu Kosovske Mitrovice? Na čijoj strani je vreme u rusko-ukrajinskom sukobu i da li se nazire kraj? Da li je novinarka i politikolog Darja Dugina novi ruski heroj? Ko bi mogao da bude novi mandatar u Srbiji, a ko u Crnoj Gori?
Od četvrtka do četvrtka Đorđe Vukadinović
Emisiju slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na kanalu Sputnjik Srbija na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala