- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Formalnost i ništa drugo

© Foto : FK Partizan / Sandić fotoFudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Pratite nas
Revanš sa Hamrun Spartansom na Malti ovog četvrtka (20 časova, Arena Sport premijum 1, RTS 1) trebalo bi da bude samo čista formalnost i još jedna recka na Partizanovom putu u Ligi konferencija. Crno-beli imaju velikih tri gola prednosti iz prvog meča u Humskoj i zaista bi trebalo da se desi čudo pa da ostanu bez mesta u Evropi ove jeseni.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Deluje da je novi trener Gordan Petrić stabilizovao tim, a crno-beli su imali sedam dana da se spreme za revanš pošto im je minulog vikenda odložen meč u Superligi.
„Pre svega je bitno da u petak budemo na žrebu Lige konferencija. Lakše će nam biti. Dobar je rezultat 4:1, a očekujem od momaka da se maksimalno koncentrišu i odrade posao na profesionalan način, reaguju kako bi trebalo. Znači, surovi profesionalizam. I tako od utakmice do utakmice: u nedelju, pa u četvrtak, redom“, izjavio je Petrić.
Kormilar crno-belih će najverovatnija zaigrati u formaciji 3-4-2-1 sa trojicom defanzivaca pozadi. Tako će ispred golmana Popovića defanzivni bedem činiti Marković, Vujačić i Saničanin.
Po bokovima će delovati Urošević i Živković, dok će na sredini iskusni Izraelac Bibras Natho opet ostati bez uloge i preseliti se na klupu. Fejsa i Andrade će biti starteri, dok je napadački trio standardan: Dijabate, Menig i Rikardo.
© Foto: Grafika: Chosen11Grafika Partizan - Hamrun
Grafika Partizan - Hamrun - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Gordan Petrić kaže da je na treninzima primetna razlika u samopouzdanju.
„Očekujem da se momci još više opuste u odnosu na prethodni meč. Na treninzima su polako počeli da se smeju i pričaju. Primetna je razlika u samopouzdanju u odnosu na period kad sam došao. Dobili smo dve utakmice, a pobede su najbolji lek. Iz meča u meč će biti bolje, oni moraju da znaju da naiđu nekad situacije u kojima su se zadesili, ali profesionaci su, moraju dalje".
Gordan Petrić - Sputnik Srbija
Gordan Petrić
trener Partizana
Spomenimo i to da će plasmanom u grupnu fazu Lige konferencija Partizan zaraditi 2,9 miliona evra. A kako će na žrebu biti među povlašćenima u prvom šeširu ta svota bi mogla da se uveća tokom grupne faze.
Detalj sa utakmice Crvena zvezda – Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
SPORT
Nema razumevanja za Partizan – večiti derbi u sredu
Zvezda Makabi - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
SPORT
Zvezda u prvom šeširu – i mnogo nepoznanica
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala