- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Terzić posle neuspeha u kvalifikacijama: Ubeđen sam da smo bolji od Makabija, morali smo bolje

© Sputnik / Lola ĐorđevićDirektor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić
Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2022
Pratite nas
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da je tužan što tim trenera Dejana Stankovića nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona i da je cilj kluba osvajanje titule prvaka Srbije koje dogodine garantuje nastup u elitnom klupskom takmičenju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Crveno-beli su posle dvomeča eliminisani od Makabija iz Haife ukupnim rezultatom 5:4 i takmičiće se u grupnoj fazi Lige Evrope.
„Ponosan sam na ambijent i atmosferu koja je napravljena juče na našem stadionu. To je dokaz koliko su naši navijači osećali da je Zvezda spremna za Ligu šampiona. Tužan sam jer nismo uspeli. Uprkos činjenici da smo šesti put zaredom osigurali grupnu fazu UEFA takmičenja, ostaje veliki žal za propuštenom šansom. Iskreno, očekivao sam Ligu sampiona i za to smo se svi u klubu spremali i borili", rekao je Terzić za zvanični sajt Crvene zvezde.
Operativac klub iz Ljutice Bogdana smatra da ekipa nije imala sreće u revanšu sa Izraelcima.
„Ubeđen sam da smo bolji tim od Makabija, ali da smo mogli i morali bolje u nekim segmentima. Analizu ćemo svakako uraditi. Bilo je sudijskih grešaka i nedostatka sreće. Činjenica da smo golove primili bez šansi protivnika. Prvi gol sa 35 metara posle isteka čak i sudijske nadoknade, a drugi autogol u poslednjem minutu utakmice, govori o nedostatku sreće. Ali i sreća se treba zaslužiti i na to treba računati. Nikada po kvalitetu nismo bili bliži Ligi šampiona, ali nismo uspeli", rekao je Terzić.
On je dodao da će sav fokus kluba biti usmeren na osvajanje Superlige i kvalitetnu evropsku jesen u Ligi Evrope.
„Želimo da ova sezona u Ligi Evrope bude na nivou prethodne dve, kada smo uspevali da prezimimo i ravnopravno se nosimo sa velikanom kao što je Milan i prošlogodišnjim finalistom Rendžersom. Fokusirani smo na Superligu i na dve veoma važne utakmice koje nas očekuju u narednih sedam dana. Sada nam je prioritet osvajanje šampionske titule jer prvak ide direktno u Ligu šampiona. Moramo da budemo snažni i jaki na oba fronta", zaključio je Terzić.
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2022
SPORT
Javio se i „nemirni“ Kanga
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala