- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Osumnjičena za ubistvo ruske novinarke koristila lažni pasoš /foto/

© FSB RF / Uđi u bazu fotografijaOsumnjičena za ubistvo Darje Dugine, Natalija Vovk
Osumnjičena za ubistvo Darje Dugine, Natalija Vovk - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2022
Pratite nas
Osumnjičena za ubistvo ruske novinarke Darje Dugine, Natalija Vovk, pokazivala je lažni kazahstanski pasoš na ime Julija Zajko kako bi iznajmila garažu u Moskvi, izjavio je za Sputnjik izvor upoznat sa situacijom.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Pre ubistva, Natalija Vovk je iznajmila garažu koja se nalazi nedaleko od kuće u kojoj je živela Dugina. Vovkova je vlasniku garaže pokazala lažni kazahstanski pasoš na ime Julija Zajko“, rekao je sagovornik agencije.
U subotu uveče izgoreo je automobil kojim je upravljala ruska novinarka i politikolog Darja Dugina. Ona je preminula na licu mesta. Prema nezvaničnoj verziji, automobil je eksplodirao kada je detonirana eksplozivna naprava postavljena na njemu.
Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da iza ubistva ruske novinarke stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je sa ćerkom doputovala u Rusiju 23. jula.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala