- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Podrška Rusije Srbiji u ključnom trenutku /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Pod najezdom globalnih procesa Bošnjaci misle da je došlo vreme za konačno rešenje u Bosni i Hercegovini, kaže za Sputnjik srpski član Predsedništva Milorad Dodik povodom poziva SDA Zapadu da interveniše u BiH.
Važno je što Beograd može da računa na podršku Rusije u danima kada je na Balkanu tanka linija između rata i mira, ocenjuju stručnjaci razgovor Lavrova i Vulina u Moskvi.
Cena gasa premašila 3.000 dolara za hiljadu kubnih metara, ali može i dalje da raste, upozoravaju stručnjaci i dodaju da Evropska unija dobro zna šta treba da radi, ali u ovom trenutku ona samo slepo sluša Vašington.
Ruska vojska izašla na administrativnu granicu Nikolajevske oblasti. Ukrajinske snage granatirale centar Donjecka, u napadu ima žrtava. Pogođeno i sedište lidera DNR, on je na sigurnom.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala