- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizanova sudbina upozorenje za Zvezdu /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićDetalj sa utakmice Crvena zvezda - Partizan
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
Pratite nas
Na današnji dan pre 17 godina fudbaleri Partizana su doživeli jedan od najtežih poraza u istoriji i ispali su od slovačke Artmedije u kvalifikacijama za Ligu šampiona – na današnji dan njihovi najveći rivali imaju sličnu opasnost pred sobom, protiv izraelskog Makabija iz Haife.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Za 210 minuta fudbala te 2005. godine fudbaleri Partizana nisu uspeli da postignu nijedan gol pa je pobednik tog dvomeča odlučen penalima.
Mnogo prilika su propustili crno-beli da pobede u revanšu u Beogradu, a tragičar je postao napadač Pjer Boja koji je promašio odlučujući šut u penal seriji.
Tačno 17 godina kasnije, Crvena zvezda pred sobom ima, čini se i teži zadatak – Partizan je davne 2005. trebalo da postigne samo jedan gol za prolaz u Ligu šampiona, a crveno-belima je takav rezultat dovoljan samo za produžetak.
Podsetimo, Zvezda je na gostovanju u Izraelu izgubila sa 3:2, a kako više ne postoji pravilo prednosti za gol u gostima, izabranici trenera Dejana Stankovića moraće da pobede sa dva pogotka razlike kako bi izbegli produžetke i potencijalne penale.
Utakmica počinje u 21.00 u Beogradu, uz direktan tekstualni prenos na Sputnjik sportu.
Seku Sanogo - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
SPORT
Uzbuna u Zvezdi pred utakmicu vrednu 20 miliona evra
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala