- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Najveći „džabalebaroš“ napao zaposlene i lomio inventar u redakciji „Dana“

© Sputnik / Boban NovovićCrnogorska policija
Crnogorska policija - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
Pratite nas
Podgoričanin Žarko Pejanović Knele (28), pobednik takmičenja u izležavanju, upao je danas u redakciju dnevnih novina i portala "Dana" i fizički napao zaposlene, lomeći inventar. Jedan od zaposlenih je povređen, a Pejanović je priveden.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Portal "Dan" piše da je Pejanović bio nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u etno selu Montenegro u Breznama, pisalo da je “najveći džabalebaroš”.
Iz Uprave policije je saopšteno da je Pejanović fizički napao tehničkog urednika A.J, te polomio staklo i deo inventara u prostorijama redakcije. Dodaju da je A.J. je zadobio povrede - ogrebotine na šaci.
"Policija vrši uviđaj na licu mesta, od prisutnih se prikupljaju obaveštenja u službenim prostorijama, sa događajem je upoznat tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji dela nakon kompletiranja spisa predmeta. Ž.P. se nalazi u službenim prostorijama Uprave policije, od njega se prikupljaju obaveštenja, te se očekuje kvalifikacija dela od strane nadležnog tužilaštva", navode uz policije.
Inače, “najveći džabalebaroš” je već par godina ustaljen naziv za onoga koji pobedi u ovom takmičenju.
Ležanje u prirodi - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
„Nisam se ni zagrejao“: Pobednik u takmičenju u izležavanju u Crnoj Gori ležao 60 sati
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala