- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Snažno upozorenje za prištinske zvaničnike i njihove pokrovitelje /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Cena gasa premašila 3.000 dolara za hiljadu kubnih metara, ali može i dalje da ide na gore, upozoravaju stručnjaci i dodaju da Evropska unija dobro zna šta treba da radi, ali slepo sluša Vašington.
NATO se ponaša destruktivno i ignoriše crvene linije Rusije, upozoravaju u Moskvi. Rusija zatražila hitnu sednicu SB UN u vezi sa situacijom oko Zaporoške nuklearne elektrane.
Poruka da bi Srbi mogli da napuste institucije ako Priština ne prestane s progonom je snažno upozorenje i za kosovske zvaničnike, i za one koji tolerišu njihovo ponašanje, poručuju analitičari.
Nakon izglasavanja nepoverenja kabinetu Dritana Abazovića, Crna Gora nikad bliža izborima — nova Vlada ne bi izdržala ni sto dana, tvrde eksperti.
Havana posle 60 godina dozvolila strancima da ulažu u kubanski trgovinski sektor. Da li to predstavlja definitivan raskid sa Kubom Fidela Kastra?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala