- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Nuklearni terorizam Ukrajine | Novi Sputnjik poredak

© Radoje PantovićNikola Vrzić
Nikola Vrzić - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ istražuje može li u najvećoj nuklearnoj elektrani u Evropi da bude izazvana katastrofa poput Černobilja i Fukušime.
Zbog čega režim u Kijevu sve intenzivnije targetira nuklearnu elektranu Zaporožje? Kakvu ulogu u ovim napadima imaju Vašington i London? Da li Zapad protiv Rusije, zapravo, sve vreme vodi radiološki, biološki i hemijski rat?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti general-major u penziji Mitar Kovač, direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma, i vojni analitičar Ljuban Karan.
Nuklearni terorizam Ukrajine | Novi Sputnjik poredak
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala