- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

URA: Demokrate odbile predlog za rekonstrukciju Vlade

© Foto : Sputnjiku ustupila URADritan Abazović, lider URA
Dritan Abazović, lider URA - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2022
Pratite nas
Građanski pokret URA saopštio je večeras da je nudio rekonstrukciju vlade partijama koje nisu podnele inicijativu za izglasavanje nepoverenja u skupštini Crne Gore, što su, kako navode iz URA, Demokrate i njihov lider Aleksa Bečić odbili, i to nakon što je prethodno sa predsednikom Crne Gore i liderom DPS Milom Đukanovićem dogovoreno rušenje te vlade.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Stav URA je jasan: nakon što su Đukanović, Bečić, Konjević i Šehović srušili Vladu koja je krenula sa hapšenjem korumpiranih funkcionera i beskompromisno ušla u borbu protiv kriminala, sada oni treba da dogovaraju novu vladu", poručili su iz URA, prenosi RTCG.
Iz te partije ukazuju da je najpoštenije da se ide na izbore „na kojima će građani suditi o dogovoru Demokrata i DPS-a“.
„Na kraju, URA je kao i uvek tu za dogovor u vezi sa izborom članova Sudskog saveta, sudija Ustavnog suda i VDT, jer su nam evropska budućnost i članstvo Crne Gore u EU ključni politički ciljevi“, zaključuje se u saopštenju URA.
Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2022
REGION
Bečić: Na stolu tri opcije, nije bilo dogovora sa DPS-om o smeni vlade
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala