- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dva iznenađenja i Rus u nezadrživom pohodu: „I da sam izgubio poene – bilo bi normalno“ /video/

© AP Photo / Jeff DeanDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2022
Pratite nas
Parovi polufinala turnira u Sinsinatiju su kompletirani, uz dva velika iznenađenja – Hrvat Borna Ćorić je eliminisao Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:4, Kameron Nori je šokirao Karlosa Alkarasa u tri seta, a derbi u borbi za finale biće okršaj Danila Medvedeva i Stefanosa Cicipasa.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Hrvat Ćorić, trenutno 152. igrač na ATP listi, iznenađujuće lako je pobedio devetoplasiranog Kanađanina za svega 102 minuta igre.
U oba seta Ćoriću je bio dovoljan po jedan brejk za osvajanje seta, a kao nagrada stigao je plasman u finale gde je očekivao Alkarasa, ali – tu je stigao Nori.
Britanac je dobio prvi set protiv mlade zvezde sa 7:6, Španac je uzvratio istom merom, a u trećem setu Alkaras je popustio kada je trebalo da bude najčvršći, u devetom gemu je pretrpeo brejk, što je Noriju omogućilo da u trećem stekne tri meč lopte i iskoristi treću.
Stotinu minuta za polufinale bilo je dovoljno Danilu Medvedevu, najboljem teniseru sveta koji je do prilike da se bori za finale stigao spektakularnom igrom protiv Tejlora Frica, domaćeg takmičara i ostvario je pobedu sa 7:6, 6:3.
„Bio je malo bolji od mene u prvom setu. Imao je više šansi za brejk od mene. Bilo je poena koje sam mogao da izgubim i niko ne bi mogao da mi zameri na tome. Ali, uspeo sam da ostanem u meču i to mi je pomoglo da pobedim“, rekao je Medvedev.
U polufinalu Rus će se sastati sa Stefanosom Cicipasom, grčkim teniserom koji je u tri seta pobedio Džona Iznera, a duel za finale igra se od 21.00.
Ruski teniser Danil Medvedev u majici u bojama Rusije tokom turnira u Akapulku - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
SPORT
Medvedev preko Amerikanca do polufinala Sinsinatija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala