- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Kompanija „Bemaks“ reagovala na Abazovićeve optužbe o švercu cigareta

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICDritan Abazović
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2022
Pratite nas
Kompanija „Bemaks“, koju je crnogorski premijer Dritan Abazović optužio na sednici Skupštine Crne Gore da je umešana u šverc cigareta i da su cigarete zaplenjene u Luci Bar njihovo i vlasništvo ljudi povezanih sa njima, oglasila se povodom tih optužbi.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Iz kompanije „Bemaks“, povodom Abazovićevih optužbi, izrečenih na sednici na kojoj je izglasano nepoverenje njegovoj Vladi, saopštili su da „ljudska mašta može svašta“.
Iz tekompanije dodajhu da se više od 15 godina bave isključivo građevinskim radovima.
„Uredno državi plaćamo sve poreze, pa nemamo, niti ćemo imati, probleme sa državnim organima“, poručili su iz „Bemaksa“, prenosi RTCG.
Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je tokom rasprave u Skupštini Crne Gore, da je pitanje nepoverenja njegovoj vladi pokrenuto kada su zaplenjene cigarete u Luci Bar i da se od tada „finansiraju kampanje i počinje veliki rat sa premijerom koji se zove Dritan Abazović“.
Iz Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore juče je saopšteno da će saslušati Abazovića i sve osobe koje je pomenuo, podsetivši da već rade u „više krivičnih predmeta zbog postojanja osnova sumnje da je na organizovan način učinjeno krivično delo krijumčarenje, čiji su predmet cigarete iz Luke Bar“.
Crnogorski premijer Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
REGION
Abazović: Pitanje vlade postavljeno nakon zaplijene cigareta u Luci Bar
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala