- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakova saradnica u Siriji: „Ovo nećete videti u popularnim medijima“ /foto/

© Sputnik / Mihail Alaeddin / Uđi u bazu fotografijaPogled na Damask
Pogled na Damask - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2022
Pratite nas
Katarina Pijetlović, saradnica Novaka Đokovića u nezavisnom teniskom udruženju PTPA objavila je svoje svedočenje o situaciji u Siriji i navela da tako nešto nije moguće videti u popularnim medijima.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sirija je tokom godina bila razarana ratom, a ključnu ulogu u savladavanju ekstremista imala je pomoć Rusije koju je zahtevao predsednik Sirije Bašar el Asad.
Nakon svega, Sirija se oporavlja, a zanimljivost je da je Katarina Pijetlović posetila tu državu i čak odigrala tenis.
„Veoma divna dama, ona je doputovala iz Estonije da bi odigrala nekoliko minuta tenisa sa decom. Toliko je velikodušna, mi obožavamo pozitivne ljude. Mnogo poštovanja i ljubavi za tu damu“, navela je Sana Zgaibi, turistička voditeljica i profesorka arapskog jezika.
Da je tako, potvrdila je i Pijetlovićeva, ekspertkinja za sportsko pravo i članica savetodavnog odbora PTPA.
„Uzvraćam ljubav i poštovanje, učinili ste moje vreme u Siriji veoma posebnim. Dragi korisnici društvenih mreža, odbacite sve predrasude i odite tamo da vidite sami. Putujte u Damask“, navela je Pijetlovićeva.
Kako je istakla, grad je očaravajući i bezbedan je, ljudi su divni i nenametljivi, dobro govore engleski jezik i imaju odlične barove.
„Kada kažem barove, mislim na kafiće u kojima smo sreli domaće koji tečno govore engleski jezik, veoma su fini i prijateljski nastrojeni, uživaju i piju pivo i tekilu. Nećete videti ovu stranu Sirije u popularnim medijima“, navela je Pijetlovićeva.
Katarina je dodala i da su joj predivne lokalne pijace gde prodavci neće smetati, pitaće odakle dolazite i poželeti dobrodošlicu, a posetila je i teniski klub u Damasku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala