- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Oni nama Vaska, mi njima Saška /video/

© Foto: Skrinšot/Sportal.bgSaša Ilić, CSKA Sofija
Saša Ilić, CSKA Sofija - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
Pratite nas
Za kratko vreme Srbin je osvojio Bugarsku. Saša Ilić, legenda Partizana, odlično je startovao na klupi CSKA iz Sofije, a kruna tog starta je i pobeda nad Bazelom u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Poslednjih dana u Srbiji je pomama za bugarskim hitom „Vasko Žabata“. Komšije su nama podarile Vaska, a mi njim u duhu prijateljstva Saška. Legenda Partizana oduševljava na trenerskoj klupi CSKA iz Sofije.
Armejci su minimalnim rezultatom savladali švajcarskog velikana pred svojom publikom, a njihov trener Saša Ilić očekuje da će smanjiti greške u revanšu i dobiti priliku da se takmiče u grupnoj fazi evropskog takmičenja.
„Čestitke mojim igračima koji su odigrali fantastičan meč. Hvala i navijačima koji nam mnogo znače. Bazel je jak i opasan rival koji ume da kazni svaku grešku. Srećom, nismo napravili nijednu ovog puta. Igrali smo jako dobro, ali moramo da shvatimo da je ovo bilo samo prvo poluvreme“, rekao je Ilić posle meča.
Revanš je već za sedam dana na čuvenom Sent Jakobs Parku.

„Moramo da odigramo bolje sledeće nedelje ako želimo da prođemo dalje. Greške moramo da svedemo na minimum. Biće to potpuno drugačija utakmica, a ja hoću da odigramo još pametnije“

Saša Ilić, CSKA Sofija - Sputnik Srbija
Saša Ilić
Trener CSKA
Inače, u prvenstvu Bugarske, Ilićev CSKA je drugi na tabeli sa bodom manje i utakmicom manje od gradskog rivala CSKA 1948.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala